VOPSELE
GRUNDURI
DILUANT
CONTACT
© Copywright: etext.ro / web design sws / Conceptie, productie, design | 2021
vopselecluj.ro > Despre H&H Total Impex srl

DESPRE H&H TOTAL IMPEX SRL * 16 septembrie 2021 * UPDATE 16 septembrie 2020

H&H Total Impex srl Cluj: Servicii de aprovizionare in industrie inca din 1990

De peste trei decenii asiguram fluenta marfurilor in domeniul industrial, traditie ce s-a concretizat in colaborarea cu nume mari de pe piata locala si nationala

Infiintata in februarie 1990 si trecuta printr-un proces de rebranding in 2013, H&H Total Impex srl Cluj-Napoca este unul dintre furnizorii de traditie ai industriei clujene, si nu numai.

Printre colaboratorii nostri de traditie s-au aflat si se mai afla nume cu insemnata rezonanta locala, precum Carbochim, Unirea, Grandemar, Sanex, ICPIAF, Remarul 16 Februarie, Depoul de Locomotive, Constructii Napoca, Fimaro, Sudometal, PMA, etc, dar si Michelin sau Miralcom din Zalau ori Zaharul din Ludus.

31 de ani
de existenta a marcat compania noastra in februarie 2021

H&H Total Impex srl furnizeaza produse de larga necesitate in domeniul industrial, precum: materialele de constructii, grundurile, vopselele, diluantii, echipamente de protectie. Dar si: produse sanitare, de igiena si curatenie.

Vopsele, grunduri si diluanti made in Romania

Desi o parte din produsele comercializate provin din import, putem spune ca multe dintre ele sunt PRODUSE ROMANESTI. Exemple concrete: vopselele si emailurile cu uscare rapida, diluantii, lavabilele.

Pe langa site-ul www.vopselecluj.ro, H&H Total Impex srl este detinatoarea domeniului www.hhtotal.ro.

Ne gasiti la sediul nostru, situat pe strada Papiu Ilarian nr.4 din Cluj-Napoca. Dispunem, de asemenea, de un depozit in zona industriala. Tel: 0264437096. Orar: 7:30 - 15.30, vineri 7:30 - 14.00.

H&H Total Impex srl